joi, 21 aprilie 2011

Madrilenii la picioarele lui Ronaldo: "El e omul care a schimbat istoria!"

Madridul s-a razbunat cu varf si indesat dupa umilintele indurate in acest sezon si nu numai. Galacticii au invatat sa castige chiar si in fata Barcelonei, gratie lui Mourinho, dar si lui Ronaldo. Atacantul este ridicat in slavi de spanioli, care il numesc geniul care a schimbat istoria.
Atacantul portughez Cristiano Ronaldo, autorul golului victoriei echipei Real Madrid in finala Cupei Spaniei, in fata formatiei FC Barcelona, "a schimbat istoria", a scris, joi, presa spaniola, dupa ce madrilenii nu i-au mai invins pe catalani din 2008


"Cristiano schimba istoria", a scris cotidianul Marca. Cristiano Ronaldo, cel mai scump transfer din istoria fotbalului, a adus echipei Real Madrid prima Cupa a Regelui din 1993, marcand cu capul, in minutul 102 al intalnii cu FC Barcelona.


"Cristiano ofera Madridului o Cupa pentru legenda", a scris La Voz de Galicia. De cealalta parte, presa catalana si-a indreptat deja atentia spre Liga Campionilor, cerandu-le celor de la FC Barcelona sa castige acest trofeu. "Madrid a castigat Cupa, voi castigati Liga Campionilor", a scris
Mundo Deportivo, care a adaugat ca va exista o revanta.


Cele doua echipe se vor intalni si in semifinalele Ligii Campionilor, meciul tur fiind programat pe 27 aprilie, iar returul pe 3 mai. Real Madrid a invins, cu scorul de 1-0, dupa prelungiri, echipa FC Barcelona, miercuri, pe stadionul Mestalla din Valencia, si a castigat Cupa Regelui pentru a 18-a oara in istorie si pentru prima oara din 1993. Unicul gol al meciului a fost marcat de Cristian Ronaldo, in minutul 102.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu