miercuri, 6 aprilie 2011

Video: Real, cu un pas in semifinalele Ligii! Real Madrid 4-0 Tottenham!

Realul lui Mourinho e la un pas de prima semifinala in Liga Campionilor dupa 2003. Aseara, pe Bernabeu, "galacticii" s-au impus lejer, cu 4-0, in fata lui Tottenham, îin mansa tur a sferturilor. Decisiva a fost "dubla" lui Adebayor, atacantul imprumutat de la Arsenal, un "cosmar" traditional al lui Spurs in derby-urile nord‑londoneze.
"Ne convine si un 0-0", a fost declaratia lui Mourinho care a facut valuri in presa spaniola, inaintea partidei cu Spurs de pe Bernabeu. Probabil o masura de precautie, dupa ce in urma cu trei zile micuta Gijon ii dobora portughezului recordul de invincibilitate, pe teren propriu, ce s-a intins pe noua ani si 150 de meciuri. Si o aluzie evidenta la ultimele trei rezultate ale englezilor!
Togolezul nu si-a ascultat antrenorul "de imprumut" si si-a mai executat, de doua ori, marii rivali din Anglia. De fiecare data dupa lovituri de colt. Si de fiecare data cu capul. Iar executia superba a lui Di Maria si reusita lui Ronaldo au rezolvat ecuatia calificarii, intr-o partida in care "galacticii" n-au acuzat in niciun moment probleme. A contat insa enorm faptul ca londonezii au evoluat in inferioritate din minutul 15, dupa ce Crouch a colectionat doua galbene in primul sfert de ora. Urmeaza returul de pe "White Hart Lane" si, cel mai probabil, Barcelona sau Sahtior.
Vezi golurile marcate:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu