vineri, 15 aprilie 2011

Se cauta inlocuitor pentru "profetul Paul"! Vezi pe mana cui merg cele doua caracatite!

Caracatitele Iniesta si Iker, dintr-un acvariu din Malaga, a pronosticat o victorie pentru Real Madrid, respectiv o remiza, in "El Clasico", meciul dintre echipa madrilena si  FC Barcelona, care va avea loc sambata, in campionatul Spaniei, informeaza cotidianul As.
Caracatitele au fost puse, vineri dimineata, sa aleaga castigatoarea partidei Real Madrid - FC Barcelona optand pentru unul din cele doua recipiente introduse îin acvariu, care contineau mancarea lor favorita si care aveau emblemele celor doua adversare.
Iniesta, o caracatita ce provine din Marea Mediterana si are doar un kilogram si jumatate, a mancat sardina introdusa in recipientul cu emblema echipei Real Madrid. Iker, o caracatita gigant din Pacific, care are mai mult de doi metri si o greutate de 16 kilograme, nu a dorit nicio sardina, motiv pentru care predictia sa pentru "El Clasico" este o remiza.
Cele doua caracatite concureaza pentru titlul de "Octopodul Profet". Caracatita care va ghici castigatoarea "El Clasico" va deveni mostenitoarea octopodului Paul, care a avut dreptate in toate predictiile facute cu ocazia Cupei Mondiale din Africa de Sud si care a murit la 26 octombrie 2010.
Partida Real Madrid - FC Barcelona, contand pentru etapa a 32-a a campionatului Spaniei, va avea loc sambata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu