sâmbătă, 16 aprilie 2011

Realul ironizat de catalani: " Voi multa vorba, noi mult fotbal"!

Un meci din alta lume! E ziua El Clasico, iar lumea s-a oprit din loc: galacticii si extraterestrii au coborat pe pamant pentru cel mai mare razboi din fotbal. Presa din Spania spune ca cele patru meciuri dintre Barca si Real vor dobora orice record de audienta! Intalnirea de azi va fi urmarita de peste 78 milioane de telespectatori, iar totul va culmina cu partidele din Champions League, care vor fi urmarite de peste 100 de milioane de fani. 

Daca Madridul viseaza
 la razbunare dupa umilinta din tur, catalanii isi permit ss fie ironici.

"Totul sau nimic", au titrat cei de la AS inaintea meciului de azi. Mourinho nu a vrut sa vorbeasca la conferinta de presa de ieri, iar jurnalistii au parasit sala. Fara o vorba din partea portughezului,

catalanii au titrat ironic pe prima pagina: "Voi cu vorba, noi cu fotbalul", au scris cei de le El Mundo Deportivo.

Guardiola: "O luna dificila! Putem pierde absolut tot"

"E o luna dificila, poti pierde tot, absolut tot! Realul e o echipa foarte ambitioasa, foarte puternica. Daca putem castiga si sa incheiem lupta pentru titlu, o vom face. Ei sunt favoriti, joaca acasa. Mi-au lasat o impresie foarte, foarte buna. Nu stiu daca are importanta cine castiga primul dintre cele 4 "clasice". Vom incerca sa dominam jocul si sa ne impunem. Daca invingem facem un pas mare spre titlu, pentru mine toate meciurile sunt importante. Realul are un palmares impresionant, are o echipa fantastica, nu va fi usor", a declarat Pep Guardiola la conferinta de presa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu