marți, 12 aprilie 2011

Ferguson: "Nu mi-e frica de Chelsea, ne vom califica!"

Rezultatele slabe pe care ”diavolii rosii” le-au avut in ultimii ani in duelurile cu Chelsea, exceptand meciul de miercurea trecuta, l-au facut pe Sir Alex Ferguson sa dezvolte o antipatie pronuntata fata de clubul de pe Stamford Bridge. Scotianul nu si-a ascuns nici acum dispretul fata de rivala din Londra, declarand îinainte de returul sferturilor, fara sa-i pronunte nici macar o data numele adversarei la conferinta de presa, ca Chelsea este obsedata sa castige Liga Campionilor. ”De aceea patronul lor a investit atatia bani sa-l aduca pe Fernando Torres, numai ca vorbim de o competitie foarte dificila, in care au ramas cele mai tari echipe. Numai faptul ca Real si Barcelona vor fi probabil adversare in semifinale spune totul”, a remarcat Ferguson.


Tehnicianul l-a laudat din nou pe Wayne Rooney, nu numai pentru ca a marcat singurul gol al primei manse, dar si pentru felul cum a jucat. ”S-a adaptat foarte bine la rolul pe care i l-am dat, facand si faza defensiva. Este un fotbalist care poate sa-i creeze adversarului probleme ca nimeni altcineva. Are echilibru, forta, viteza si un creier care il ajuta sa priceapa perfect tactica. Altfel spus, acest baiat are tot ce-i trebuie”.

In opinia lui Ferguson, Manchester United are toate sansele sa o depaseasca pe Chelsea pentru a ajunge in semifinale, nu doar pentru ca s-a impus la Londra. ”Noi trecem printr-o perioada foarte buna si putem exploata momentul. In plus, revenirea la echipa a unor jucatori ca Anderson, Ferdinand sau Valencia conteaza enorm”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu