luni, 4 aprilie 2011

David Villa: "Campionatul nu s-a terminat!"

Probabil cel mai satisfacut jucator al Barcelonei sambata seara a fost David Villa, cu un dublu motiv de bucurie: in primul rand victoria propriei echipe in derby-ul cu Villarreal, iar pe de alta parte meciul castigat de echipa la care a debutat in Primera, Sporting Gijon, pe terenul lui Real Madrid.
Momentul este fara indoiala propice echipei lui Pep Guardiola care prin victoria de pe El Madrigal a pus o distanta de opt puncte in fata eternei rivale, in conditiile in care madrilenii au un final infernal de sezon cu meciuri cu Valencia, Sevilla si Villarreal. Cu toate acestea, mesajul precaut al lui Pep Guardiola pare sa isi fi facut efectul in vestiar, fiindca Villa ramane cu picioarele pe pamant, constient de faptul ca titlul nu este inca jucat.
"Inca nu e nimic decis, nu am castigat campionatul dar nici nu il putem pierde decat noi insine. Daca Barcelona nu castiga campionatul, este doar din vina noastra. Diferenta este mare si fiecare
meci care trece ne apropie de obiectiv, dar noi trebuie sa castigam si celelalte opt meciuri pe care le mai avem de jucat. Important e ca depindem doar de noi insine" a declarat Villa.
Lui David Villa i-a lipsit golul pe El Madrigal, situatie care devine ingrijoratoare in conditiile in care asturianul nu a mai marcat in campionat din 26 februarie. Villa ramane insa increzator si ne da sperante intr-o revenire de forma: "Trebuie sa raman linistit si sa continui sa muncesc, nu este o problema care se rezolva discutand despre ea pana la cinci dupa-amiaza. Mi s-a mai intamplat de cateva ori si trebuie sa revin la munca. Exista o oarecare preocupare pentru faptul ca nu marchez, dar ea va disparea doar prin munca".

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu