miercuri, 6 aprilie 2011

Ronaldo la Milan?? Mourinho: "Daca pleaca el, plec si eu!"

Mourinho are sanse mici sa se razbune pe Guardiola. Realul s-a indepartat la opt puncte in Primera de marea rivala, iar titlul e departe. Galacticii si-au asigurat insa calificarea in semifinalele Ligii si ii asteapta si pe extraterestri sa treaca de "Barcelona Estului", Sahtior. Eliminat din Liga de Tottenham, chiar victima de marti seara a galacticilor, Berlusconi vrea sa readuca pe San Siro gloria de altadata: bossul "diavolului" pregateste transferul secolului: Ronaldo pe San Siro!

Spaniolii de la Sport.es vorbesc de mutarea soc pusa la cale de italieni: "In fotbal orice e posibil. Ronaldo ar putea sa-si incerce norocul si in Serie A", a spus Mourinho

Aducerea celui mai scump transfer din toate timpurile in Serie A este insa putin probabila, dar presa iberica vorbeste de legatura speciala dintre atacant si The Special One. Cum plecarea lui Mourinho de la Madrid este foarte probabila, cei doi si-ar putea face impreuna bagajele.

"Daca Ronaldo va pleca, plec si eu", ameninta antrenorul galacticilor, care exclude din start, insa, varianta Milan: "In niciun caz nu voi merge la Milan", a declarat The Special One la Mediaset Premium.

Real Madrid a invins marti, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 pe Tottenham Hotspur, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu