miercuri, 13 aprilie 2011

Inter incearca sa spele rusinea din tur!

”Murim, dar nu ne predam” , acesta este mesajul pe care antrenorul lui Internazionale Milano, Leonardo, l-a transmis inaintea jocului retur cu Schalke din sferturile Ligii Campionilor. Nerazzurrii au de recuperat trei goluri dupa dezastrul din prima mansa, dar brazilianul recunoaste ca nu priveste atat de departe: "Eu nu cred in minuni, dar cred in rezultate. Acum o saptamana s-a intamplat ceva extrem de ciudat la acel meci, dar acum depinde de noi sa indreptam lucrurile si sa producem ceva memorabil. Nu ne gandim ca ne-am putea califica, ci ca putem juca magnific. Daca vrem un rezultat mare, ne trebuie o prestatie pe masura. Conteaza ca pot folosi echipa de baza, e adevarat, nu putem conta pe Cristian Chivu, dar revine Lucio".
Intrebat de jurnalistii germani daca nu crede ca Schalke se va calfica, totusi, fara probleme, Leonardo a raspuns: "Noi nu avem nimic de pierdut. Sa nu uitam ca nemtii au avut si noroc in tur, iar noi tot ghinionul din lume. In fotbal orice se poate intampla, dar sunt singur ca va fi un meci fascinant".
Aflat in stare de soc la finalul partidei de martea trecuta cu Neuer si compania, capitanul Javier Zanetti s-a declarat impresionat de designul arenei din Gelsenkirchen si spera ca echipa sa, sa triumfe acolo. Fundasul argentinian crede ca Schalke ramane redutabila chiar daca nu va putea conta pe Jefferson Farfan, suspendat. "Este un jucator important pentru germani, dar sunt convins ca se pot descurca si fara el. Noi avem la dispozitie 90 de minute sa obtinem un rezultat bun, iar daca jucam bine, orice se poate intampla".
CLICK pentru a vedea golurile din tur.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu