vineri, 15 aprilie 2011

Ancelotti: "Nu mi-e teama ca voi fi demis!"

Tehnicianul Carlos Ancelotti a declarat vineri, ca nu este o problema pentru el daca oficialii clubului Chelsea vor decide, la finalul sezonului, sa renunte la serviciile sale si sa apeleze la alt antrenor.
"Nu stiu ce imi rezerva viitorul. La finalul sezonului, clubul poate decide daca vrea sa continue cu mine sau sa ma schimbe. Daca nu sunt multumiti, ma pot schimba. Aceasta nu este o problema", a spus tehnicianul londonezilor.
Ancelotti a adaugat insa ca acum nu este momentul potrivit pentru a vorbi despre ce schimbari vrea conducerea clubului pentru sezonul viitor, despre transferuri sau despre viitorul sau. "Putem vorbi despre aceste lucruri la vara. Dar acum nu este momentul potrivit", a mentionat Carlo Ancelotti, care a mai spus ca are o relatie foarte buna cu patronul Roman Abramovici.
Daily Mirror a notat, joi, ca jucatorii echipei Chelsea vor ca patronul Roman Abramovici sa il readuca la conducerea tehnica pe tehnicianul portughez Jose Mourinho, care a antrenat formatia londoneza in perioada 2004-2007. Jurnalul a mai scris ca Ancelotti "traieate ultimele zile la club".
Formatia Chelsea Londra a fost eliminata din Liga Campionilor, fiind invinsa in sferturile de finala, cu scorul general de 3-1, de Manchester United. Marti, Manchester United s-a impus, cu scorul de 2-1. In tur, tot Manchester United s-a impus la Londra, cu scorul de 1-0.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu