vineri, 22 aprilie 2011

Ramos a gasit explicatia: "Cupa a cazut singura!"

Fundasul lui Real Madrid a gasit o explicatie glumeata pentru distrugerea Cupei Regelui, in timpul paradei dupa victoria in fata Barcelonei.

"Este vorba de o neintelegere. Nu este vina mea ca am scapat trofeul. Pur si simplu cupa a sarit singura peste bord, de bucurie ca a vazut atatia fani ai Realului" , este declaratia pe care fundasul Sergio Ramos a postat-o pe contul sau de pe Twitter, dupa ce Copa del Rey a devenit Copa del Ruin.

Distinctia a fost sifonata serios in momentul in care a ajuns sub rorile autocarului decapotabil in care jucatorii madrileni efectuau turul capitalei in urma victoriei cu 1-0 impotriva Barcelonei, din finala Cupei Spaniei. O replica a trofeului le-a fost inmanata rapid oficialilor de pe Bernabeu. "Inca de miercuri, de la ora 5,30 dimineata, Real Madrid are un trofeu identic pe care sa-l arate fanilor. Avem intotdeauna un plan B pentru astfel de situatii", a precizat Federico Alegre, bijutierul care a confectionat cupa.
Cristiano Ronaldo a marcat in prelungiri singurul gol al finalei de la Valencia, aducandu-i Realului a 18-a Cupa a Spaniei, dar prima din 1993 incoace.

CLICK AICI pentru a vedea momentul distrugerii cupei!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu