sâmbătă, 9 aprilie 2011

Video: Manchester United 2-0 Fulham! Diavolii se vad deja campioni!

Victorie facila pentru Manchester United in partida de pe Old Trafford cu Fulham, contand pentru etapa a-32-a din Premier League. Un gol marcat deDimitar Berbatov dupa 12 minute si o reusita a ecuadorianului Antonio Valencia au consolidat pozitia de lider a lui United, care cel putin pana maine dupa amiaza se bucura de un avantaj linistitor de zece puncte fata de Arsenal. “Diavolii” bifeaza astfel cea de-a sasea victorie consecutiva in toate competitiile si se prezinta in cel mai bun mod posibil la confruntarea retur cu Chelsea, la care United se poate baza inclusiv pe contributia importanta a lui Wayne Rooney.
Primele zece minute au adus trei semnale de alarma in careul lui United, in doua dintre situatii portarul Tomasz Kuszczak fiind nevoit sa intervina la suturi de la marginea careului. Bobby Zamora a avut la randul sau o buna oportunitate de a finaliza din interiorul suprafetei de pedeapsa, insa sutul sau a fost modest, inainte ca “Diavolii” sa intre cu adevarat in meci si sa deschida scorul la primul moment in care au accelerat ritmul: incursiune excelenta a lui Nani, care dupa un un-doi cu Anderson i-a pasat lui Berbatov iar golgheterul bulgar si-a mai trecut un gol in cont, consolidandu-si pozitia in fruntea ierarhiei celor mai buni marcatori din acest sezon. A fost reusita care a facut meciul mult mai usor pentru United, jucatorii lui Sir Alex
Ferguson fortand doar in anumite momente si de fiecare data decisiv la poarta lui Schwarzer. Dupa o mare ocazie a lui Anderson (mijlocasul brazilian revenit in urma unei accidentari a finalizat cu un sut dezamagitor o splendida initiativa personala a lui Berbatov), Nani a fost din nou protagonist pe partea stanga a ofensivei gazdelor, evitand iesirea la offside in minutul 32 cand dupa ce l-a depasit fara probleme pe Schwarzer a incercat o finalizare eleganta, respinsa initial din fata portii de fundasii lui Fulham, insuficient insa pentru a evita majorarea avantajului deoarece Valencia a fost pozitional ideal pentru a continua si finaliza faza cu gol.
Partea a doua a fost mult mai linistita, cu o echipa a lui United care nu si-a dorit mai mult, iar Fulham care nu a putut mai mult. O lovitura libera executata de Bobby Zamora de la marginea careului, putin pe langa poarta lui Kuszczak a fost printre putinele momente de pericol in careul “Diavolilor”. De partea cealalta, jucatorii lui Sir Alex Ferguson s-au multumit sa gestioneze cu atentie avantajul, economisind energii pretioase in vederea importantei partide cu Chelsea din returul sferturilor de finala Champions League si a confruntarii cu rivalii de la City din semifinala Cupei Angliei, meci programat la finalul saptamanii viitoare.
Vezi golurile marcate:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu