marți, 26 aprilie 2011

Torres nu renunta la speranta de a castiga titlul: "Este greu dar trebuie sa o facem!"

Fernando Torres a devenit un alt jucator dupa meciul cu West Ham United, unul cu mai putine griji si mai multa incredere, dupa marcarea primului sau gol pentru Chelsea. Ceasul s-a oprit la 732 de minute fara gol inscris, insa acum Torres este capabil sa priveasca increzator viitorul sau la Chelsea, incepand chiar de la sprintul final in Barclays Premier League, prin care formatia lui Carlo Ancelotti spera sa puna presiune pe Manchester United: "Stim ca este greu, dar trebuie sa credem in castigarea titlului" - a declarat atacantul spaniol la finalul victoriei cu 3-0 obtinuta de Chelsea in fata celor de la West Ham - "Suntem la sase puncte in spatele lui Manchester United, dar aceasta diferenta se poate micsora. Noi trebuie sa ne castigam meciurile si vom vedea apoi daca se poate intampla ceva de-a lungul urmatoarelor saptamani."


"Am vazut cu totii cat de bine a jucat Chelsea in ultimele doua sezoane. In acest an de asemenea echipa a jucat foarte bine, dar a avut o perioada in care rezultatele nu au fost cele asteptate. Insa
Chelsea nu se gandeste doar la acest sezon, ci isi doreste sa fie cea mai puternica echipa si in anii care vor urma" a concluzionat Fernando Torres.


Frank Lampard a trecut printr-o experienta similara cu cea traita in acest moment de Torres, cand a ajuns la Chelsea de la West Ham acum 10 ani. Mijlocasului englez, pentru care londonezii au platit mai mult de 10 milioane euro, i-au trebuit patru luni pentru a inscrie primul sau gol in Premier League in tricoul lui Chelsea. Lampard a marcat doar un gol in primele sale 22 de meciuri oficiale, insa in partida de sambata mijlocasul englez a ajuns la golul cu numarul 168 in 505 meciuri pentru clubul londonez: "Eu eram un mijlocas tanar si am venit aici pentru o suma mult mai mica" a declarat Lampard."Dar cand esti un atacant de clasa mondiala si vii aici in schimbul unei sume de peste 50 milioane, presiunea si atentia este toata pe tine. Eu am avut mai mult timp de acomodare, in timp ce lui Fernando nu i se da acest lucru. Iar asta nu este normal."

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu