marți, 5 aprilie 2011

Ancelotti increzator in fortele echipei sale!

Rezultatul de 1-1 din ultima etapa din Premier League pe care Chelsea l-a obtinut pe terenul lui Stoke, i-a lasat pe "albastri" la 11 puncte in spatele lui United si gandurile castigarii unui nou titlu de campioana au disparut din tabara echipei lui Abramovic. Toata atentia antrenorului Carlo Ancelotti se concentreaza spre sfertul de finala al Ligii Campionilor, in care cele doua combatante se vor duela miercuri.


"Este evident un meci foarte important, dar trebuie sa fim incantati ca vom fi implicati intr-o asemenea inclestare pe care toata lumea o asteapta. Ne asteapta 180 de minute, in urma carora speram ca vom avea de castigat" , a declarat Ancelotti.


Italianul a vorbit si despre diferenta dintre situatia din campionatul intern si cea dintr-o dubla eliminatorie: "In cursa pentru titlu trebuie sa micsoram distanta, pe cand in Liga cele doua echipe
pornesc de la acelasi nivel, deci avem sanse mai mari de a triumfa. Nu va fi o surpriza sa jucam impotriva lor. Ne cunoastem foarte bine unii pe celalalti. Trebuie sa jucam fotbalul nostru si sa credem in sansa noastra. Va fi un meci interesant, tinand cont ca vom evolua impotriva uneia dintre cele mai puternice echipe din Europa", a incheiat Ancelotti.


Ultimul duel european dintre Chelsea si United s-a desfasurat la Moscova, in finala editiei din 2007-2008 a Ligii Campionilor si a fost castigat de "diavolii rosii", dupa executarea loviturilor de pedeapsa, in urma carora United si-a adjudecat cel de-al treilea trofeu din istorie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu