marți, 19 aprilie 2011

Moratti: "Mourinho nu vine!"

Presa din Italia considera ca zilele lui Leonardo pe banca tehnica a lui Internazionale Milano sunt numarate si avanseaza numele lui Jose Mourinho drept inlocuitorul brazilianului. Desi portughezul mai are trei ani de contract cu Real Madrid, zvonurile despre intoarcerea sa pe San Siro au capatat mai multa consistenta dupa ce antrenorul si-a inscris in aceasta saptamana copiii la o scoala aflata aproape de terenul de antrenament al nerazzurrilor.


Chiar daca este vorba de o inregistrare preliminara, faptul in sine arata ca Mourinho ar fi dispus sa lucreze din nou la Inter. Scoala respectiva se afla la 30 km de cantonamentul de la Appiano Gentile, iar copiii lui ”Mou” au studiat acolo si in perioada 2008-2010, cand tatal lor a condus-o pe Inter spre culmile succesului. Zvonurile au fost alimentate si de capitanul echipei, Javier Zanetti, care a spus ca "Jose Mourinho are intotdeauna portile deschise la Inter".
In ultimele saptamani, totusi, Mourinho a insistat ca este fericit la Real si ca vrea sa-si duca la
bun sfarsit contractul, iar daca va fi sa plece, ar prefera Anglia.



In plus, presedintele lui Inter, Massimo Moratti, insista ca nu se pune problema revenirii portughezului si ca este multumit de Leonardo, in ciuda rezultatelor slabe din ultimul timp. "Am vazut si eu ce au scris ziarele, nu este nimic adevarat. Avem un antrenor care se descurca bine in opinia mea, desi nu este usor. Rezultatele dezamagitoare au venit pe fondul oboselii, spun eu, nu din cauza deciziilor tactice ale lui Leonardo", a pretins Moratti.
Declaratia magnatului italian nu face decat sa intareasca zvonurile privind iminenta demitere a tehnicianului brazilian, Moratti facand o afirmatie de sustinere similara si cu o zi inainte de a-l da afara pe Rafael Benitez, predecesorul lui Leonardo.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu