duminică, 10 aprilie 2011

Vezi programul finalului de sezon pentru FC Barcelona si Real Madrid! Mai au sanse galacticii la titlu?

Meciul dintre Valencia si Villarreal deschide o perioada epica pentru fotbalul din Primera Division si intreaga Europa. Nu va fi saptamana pana la finalul sezonului fara un derby de proportii, deliciul suprem urmand sa fie la semifinala tot mai probabila in Champions League intre FC Barcelona si Real Madrid. 
Weekendul viitor se va derula primul El Clasico al primaverii, contand pentru etapa a 32-a din Primera Division. La mijlocul saptamanii urmatoare cele doua rivale se vor revedea la Valencia, in finala Copei del ReyMadrilenii vor ramane la Valencia si in weekend pentru meciul de campionat cu a treia clasata din Primera, in timp ceBarcelona primeste vizita Osasunei in etapa 33 (23-24 aprilie).
Mansa tur a semifinalelor Champions League este programata pe 27 aprilie si va produce probabil o noua intalnire intre Real Madrid si FC Barcelona, pe Santiago Bernabeu. Weekendul programeaza meciurile etapei 34 din Primera Division, cu partidele Real Madrid – Real Zaragoza si Real Sociedad – Barcelona.
Jumatatea primei saptamani din mai este dedicata ultimului Clasic, returulsemifinalelor Ligii Campionilor de pe Camp Nou. Ambele echipe au meciuri grele in weekend, Barcelona cu Espanyol pe propriul teren in timp ce Realul merge pe Ramon Sanchez Pizjuan pentru derbyul cu Sevilla.
Saptamana 9-15 mai programeaza doua etape in La Liga. In etapa 36, Real primeste vizita lui Getafe iar Barcelona se deplaseaza la Levante, pentru ca in weekend Realulsa mearga la Villarreal in timp ce Barcelona se vede cu Deportivo la Coruna. Campionatul se termina pe 22 mai cu meciurile Real Madrid – Almeria si Malaga – Barcelona.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu