miercuri, 13 aprilie 2011

Video: Barcelona o elimina pe Sahtior! Vezi ce cuvinte mari i-a adresat Pep lui Lucescu la finalul partidei!

Un gol a reusit Sahtior in dubla cu Barcelona, iar Mircea Lucescu recunoaste ca spaniolii formeaza o echipa perfecta: "Doar daca il aveam pe Messi am fi reusit sa ii invingem". De partea celalta, Guardiola il lauda pe antrenorul ucrainienilor: "Sunt norocos ca sunt coleg cu Lucescu. Ador fotbalul pe care il joaca Sahtior".


"Aceasta a patra calificare consecutiva in semifinalele Ligii Campionilor reprezinta un mare succes. Barca nu a mai reusit o astfel de performanta. Este o mare bucurie. Poate vom fi eliminati, dar daca vom fi eliminati si va fi in fata unei mari echipe precum Real Madrid, atunci ii vom aplauda. Dar acceptam provocarea de a-i infrunta. La acest nivel avem o senzatie de liniste, deoarece avem continuitate. Meciurile cu Real le iau ca pe un cadou. Sunt norocos ca sunt coleg cu un antrenor ca Mircea Lucescu. Sunt un suporter al formatiei Sahtior de trei ani, in fiecare an
ei progreseaza, sper sa nu-i mai intalnim si anul viitor in Liga Campionilor. Noi dedicam victoria lui Bojan si speram ca el va reveni rapid", a declarat Guardiola.


Marti seara, Sahtior a fost invinsa la Donetk de FC Barcelona, scor 1-0, prin golul marcat de Lionel Messi, in minutul 43. In tur, Sahtior a pierdut la Barcelona, scor 1-5. CLICK AICI pentru a vedea golurile marcate in tur!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu