sâmbătă, 16 aprilie 2011

Pep Guardiola a dezvaluit arma secreta in meciul cu Real Madrid!

Mourinho a pregatit cum stie el mai bine "meciul care nu trebuie pierdut": a ignorat pe toata lumea si a refuzat sa vorbeasca la conferinta de presa dinaintea lui El Clasico. Madrilenii au in cap una si buna: trebuie sa ne razbunam dupa umilinta din tur! "La vendetta de la manita", titreaza cei de la Marca, amintind de cele cinci goluri reusite de catalani in tur! 

Va fi si un razboi intre cei mai buni jucatori ai lumii din ultimul timp. Messi nu a marcat niciodata impotriva echipelor lui Mourinho, Ronaldo nu a inscris impotriva Barcei. In schimb catalanii au

un ascendet moral, pe langa victoria imensa din tur. Messi a marcat de sase ori îin noua meciuri jucate impotriva galacticilor, iar Barca a castigat ultimele cinci "clasice".

Guardiola a dezvaluit arma secreta: dupa doua luni de absenta, Puyol a fost chemat langa echipa si ar putea juca pe Santiago Bernabeu.

Fundasul si capitanul echipei FC Barcelona, Carles Puyol, care nu a mai jucat de doua luni pentru formatia sa, s-a antrenat, vineri, alaturi de coechipieri si a fost retinut in lotul pentru meciul cu Real Madrid, din campionat.


 Real - Barcelona va fi transmis LIVE TEXT pe SportRadar, azi, de la 23:00.


Ce se va intampla in aceasta seara? Va reusi Ronaldo si compania sa spele rusinea din tur?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu