luni, 18 aprilie 2011

Video: Meci nebun pe Emirates! Arsenal egalata in ultima secunda!

Termenul ”dramatic” pare prea slab pentru a descrie ce s-a intamplat duminica seara pe Emirates, intr-un meci in care Arsenal avea nevoie de cele trei puncte pentru a mai spera la titlu, iar Liverpool isi dorea victoria pentru a se apropia de zona eurocupelor. Daca n-ar fi fost accidentarea grava a lui Jamie Carragher, care si-a pierdut cunostinta dupa o ciocnire cap in cap cu John Flanagan, probabil ca londonezii ar fi inregistrat a treia remiza alba consecutiva. Carragher a avut nevoie de masca de oxigen, fiind scos pe targa dupa minute bune in care medicii l-au resuscitat, fundasul revenindu-si apoi in vestiar.


Opt minute de prelungire a aratat de la margine arbitrul de rezerva, iar in cel de-al saptelea suporterii lui Arsenal au vazut primul gol al echipei lor pe teren propriu din 23 februarie incoace, la penalty-ul scos de Fabregas si transformat de Robin van Persie. Stupoare insa: exact cand arbitrul Andre Marriner se pregatea sa fluiere finalul, Eboue l-a jenat in careu pe Lucas Leiva si Dirk Kuyt a egalat spre bucuria cormoranilor si mai ales a lui Sir Alex Ferguson, managerul
liderului Manchester United savurand in tribune pasul gresit al ”tunarilor”.


La nivelul terenului, Arsene Wenger si-a varsat mai intai frustrarea pe omologul sau Kenny Dalglish, pe care l-a injurat puternic, fara ca scotianul sa ramana mai prejos. "Nu pot repeta ce schimb de replici am avut, nu cred ca este relevant pentru meciul acesta", a spus Dalglish la conferinta de presa. Tehnicianul lui Arsenal l-a luat apoi la tinta pe central, reprosandu-i ca a prelungit nepermis de mult meciul si a acordat prea usor penalty pentru oaspeti. "De la margine s-au aratat 8 minute suplimentare, dar meciul s-a prelungit cu vreo 12. Lucas l-a pacalit usor pe arbitru, s-a oprit din alergare si a mimat un fault. Este frustrant, pentru ca noi am dominat meciul, Liverpool nu a facut decat sa se apere”, s-a lamentat Wenger.


Vezi golurile marcate:

szólj hozzá: Arsenal 1-1 Liverpool

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu