marți, 12 aprilie 2011

Avancronica meciului Manchester United - Chelsea!

Manchester United se afla la 90 de minute distanta de semifinala Champions League. “Diavolii” au un avantaj de un gol obtinut in mansa tur de pe Stamford Bridge, cand un gol marcat de Wayne Rooney in minutul 24 si interventiile eroice ale veteranului portar olandez Edwin van der Sar au facut ca United sa aiba acum prima sansa la calificare. Managerul Sir Alex Ferguson a ales sa odihneasca in etapa de campionat de sambata 6 dintre cei 11 jucatori care au evoluat in partida tur cu Chelsea (Rafael a fost accidentat, iar Rooney suspendat), in timp ce la randul sau, Carlo Ancelotti si-a menajat 4 dintre cei 11 titulari trimisi pe teren cu Wigan (Bosingwa a fost accidentat), astfel ca ambele formatii sunt pregatite sa ofere un nou spectacol fotbalistic de cel mai inalt nivel.
Wayne Rooney revine in echipa de start a lui Manchester United, cele doua etape de suspendare fiind valabile doar in competitiile din Anglia, astfel ca dupa ce a ratat confruntarea de pe Old Trafford cu Fulham, Ferguson va spera ca atacantul englez este odihnit si va fi omul care va face inca o data diferenta. Insa United se poate baza in sfarsit din nou si pe o linie de mijloc solida. Anderson a revenit dupa accidentare si a bifat 76 de minute in partida cu Fulham, iar Sir Alex Ferguson a putut astfel sa ii menajeze pe Michael Carrick si Ji Sung Park, care au alcatuit un parteneriat eficient in mansa tur de pe Stamford Bridge. Cu Nani, Valencia, Giggs si Scholes toti apti de joc, United ar putea sa inceapa cu o linie de mijloc alcatuita din cinci oameni pentru a ingreuna constructia jocului londonezilor si a proteja mai bine pretiosul avantaj din tur. Indisponibil ramane Darren Fletcher, in timp ce Owen Hargreaves ramane singurul absent pe termen lung.
De partea cealalta, reveniri importante si in lotul lui Chelsea, cu Yossi Benayoun si Alex care si-au facut revenirea dupa o lunga perioada de indisponibilitate si au intrat pe teren in repriza a doua a meciului castigat cu Wigan, astfel ca si italianul Carlo Ancelotti va avea la dispozitie un lot amplu in vederea partidei care pentru el poate reprezenta ramanerea sau nu pe banca lui Chelsea.
Manchester United se prezinta la meci cu increderea oferita de parcursul reusit pe teren propriu in acest sezon, unde “Diavolii” nu au pierdut niciun meci. In plus, United a castigat ultimele sase partide in toate competitiile, iar ultima data cand au pierdut un meci in faza eliminatorie pe stadionul Old Trafford in Champions League a fost in 2005, in fata italienilor de la AC Milan.
Echipele probabile:
Manchester United: Van der Sar; Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Carrick, Giggs, Nani; Hernandez, Rooney.
Chelsea: Cech; Bosingwa, Ivanovic, Terry, Cole; Ramires, Essien, Lampard; Anelka, Drogba, Malouda.
Meciul Manchester United – Chelsea va incepe la ora 21:45 si va fi transmis Live Text pe SportRadar.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu