luni, 11 aprilie 2011

Hiddink noul antrenor a lui Bayern?

Bayern a remizat sambata, scor 1-1, la Nurnberg, in etapa a 29-a din Bundesliga si a cazut pe locul 4 in clasament, in afara zonei Ligii Campionilor. Rezultatul a fost fatal pentru antrenorul Van Gaal. Acesta a fost demis si, conform presei germane, solutia salvatoare pentru ultimele cinci etape este Guus Hiddink.

Dupa 1-1 la Nurnberg, Bayern si-a pus in pericol si ultimul obiectiv stabilit pentru acest sezon: calificarea in Liga Campionilor. Cum finala competitiei de anul viitor se va juca la Munchen, pentru oficialii campioanei Germaniei este de neconceput ca echipa sa nu participe in urmatorul sezon de Liga. Bayern a ajuns pe locul 4, iar Van Gaal a fost demis, chiar daca pleca oricum la vara, cand echipa va fi preluata de tehnicianul lui Leverkusen, Heynckes. 

Cotidianul Bild speculeaza ca oficialii bavarezilor vor sa-l convinga pe Guus Hiddink, selectionerul Turciei, sa antreneze echipa pentru ultimele cinci etape. Batavul a fost in tribune sambata, dar varianta oficiala a fost aceea ca a venit pentru a-l urmari pe Hamit Altintop.

Intre 11 februarie si 30 mai 2009, Hiddink a indeplinit si la Chelsea rolul de interimar, in timp ce era selectionerul nationalei Rusiei. El a castigat atunci Cupa Angliei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu