joi, 28 aprilie 2011

Mourinho in pericol! Barcelona vrea sa-l reclame la UEFA!

FC Barcelona considera ca i-a fost afectata imaginea in urma afirmatiilor facute de Jose Mourinho la conferinta de presa dupa partida de pe Bernabeu, castigata de catalani cu 2-0 in prima mansa din semifinalele Champions League. Oficialii clubului au confirmat joi pentru EFE ca avocatii Barcelonei studiaza continutul declaratiilor tehnicianului Realului, fiind foarte posibila depunerea unei reclamatii la UEFA.


"Felicitari pentru o echipa fantastica. Ma intreb insa de unde vine forta acestei echipe? Poate din influenta pe care o are la UEFA presedintele Federatiei Spaniole, Angel Villar, sau de la faptul ca poarta inscriptia UNICEF pe tricouri? Il respect pe Guardiola, dar tare mult mi-ar placea sa-l vad castigand o Liga a Campionilor fara scandal. Din punctul meu de vedere, daca Barcelona castiga Liga, o face datorita scandalului de pe Bernabeu", este paragraful care ii deranjeaza cel mai tare pe conducatorii Barcei din ce a spus Mourinho dupa joc.


Antrenorul madrilenilor pusese gaz pe foc si inaintea meciului de miercuri, spunand despre Pep Guardiola ca este un plangacios, fapt care l-a facut pe catalan sa-si piarda cumpatul la conferinta de presa premergatoare partidei. De aceasta data, Guardiola a evitat orice polemica: "Nu am
nimic sa-i spun lui Mourinho. Am facut un meci bun si suntem la doar un pas de finala, dar mai avem de trecut returul. O respectam pe Real Madrid, stim ca este in stare de orice, asa ca nu o subestimam".


Antrenorul Barcelonei s-a referit apoi la prestatia lui Lionel Messi, despre care a spus ca a jucat ”incredibil”. Cu dubla reusita miercuri pe Bernabeu, argentinianul a ajuns la 11 goluri in tot atatea meciuri jucate in acest sezon in Liga si la un total de 179 de gand imbraca tricoul blaugrana. "La 23 de ani, este al treilea marcator din istoria Barcei, ceea ce mi se pare fenomenal. Nu este prima data cand Messi inscrie un gol ca cel de-al doilea de la Madrid. Este formidabil sa am un jucator ca el in echipa", a spus Guardiola.



Ronaldo: "Mourinho are dreptate"
Daca in meciul din campionat si-a salvat echipa de la infrangere, iar in finala Copei del Rey a facut diferenta marcand in prelungiri, Cristiano Ronaldo n-a mai stralucit in fata Barcelonei, dar considera nedreapta infrangerea. "Este a patra oara consecutiv cand Barcelona beneficiaza de pe urma unei decizii incorecte. Are dreptate Jose Mourinho, uitati-va la ce au patit Arsenal, Chelsea si Inter in meciurile cu catalanii. Nu vreau sa fiu inteles gresit, Barcelona este o echipa fantastica, dar totodata este o echipa cu multa influenta pe teren si in afara lui", crede vedeta madrilenilor.
In replica, fundasul Barcelonei, Gerard Pique, considera ca cei de la Real se plang degeaba. In opinia sa, echipa lui Mourinho a refuzat sa joace fotbal, iar scorul a fost logic, cu sau fara eliminarea lui Pepe."Cei de la Real cred ca singurul mod in care ne pot opri este sa fie bataiosi pe teren. Ei pur si simplu nu au vrut sa joace fotbal. Eliminarea lui Pepe a fost corecta plus ca si Marcelo trebuia sa vada rosu la faultul asupra lui Pedro, dar a avut noroc ca nu l-a observat arbitrul", crede iubitul Shakirei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu