duminică, 10 aprilie 2011

Bayern l-a demis pe Van Gaal din functia de antrenor! Vezi cine va fi antrenorul bavarezilor!

Bayern Munchen a confirmat astazi debarcarea lui Louis van Gaal din functia de antrenor principal al echipei care ocupa in acest moment locul al patrulea in Bundesliga. Masura a intrat in vigoare fara intarziere, iar conducerea echipei a fost lasata pe mana lui Andries Jonker, asistentul lui Van Gaal, pana la finele acestui sezon, cand Bayern va intra pe mana lui Jupp Heynckes.


Van Gaal urma sa paraseasca echipa la capatul campaniei 2010-11, dupa ce luna trecuta antrenorul olandez in varsta de 59 de ani si conducerea formatiei bavareze au cazut de comun acord sa-si incheie mandatul cu un an mai devreme.Totusi, nu a fost sa fie o despartire onorabila, dupa ce Bayern a iesit din optimile Ligii Campionilor, iar in acest moment are probleme in a-si asigura un loc in clasamentul Bundesligii care sa-i garanteze participarea in editia urmatoare a principalei competiii europene intercluburi.


Anuntul a venit dupa ce formatia port-drapel a Bavariei a remizat (1-1) cu Nurnberg in etapa a 29-a din Bundesliga. Din cauza celor doua puncte pierdute pe Frankenstadion, Bayern se gaseste in afara podiumului provizoriu al campionatului, cu o lungime in urma lui Hannover, cand au mai ramas de disputat cinci meciuri in actuala stagiune, iar numai primele trei echipe sunt calificate in Liga Campionilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu