vineri, 8 aprilie 2011

Video: Benfica face legea in Europa, dupa ce a castigat cu 4-1 in fata celor de la PSV!

O dubla a lui Eduardo Salvio, alaturi de reusitele lui Pablo Aimar si Javier Saviola au asigurat in mare masura calificarea Benficai in penultimul act din Liga Europa si un posibil duel cu Braga pentru un loc in marea finala. Echilibrul s-a rupt aproape de finalul primei reprize, dar golul lui Aimar a fost nimic fata de executia lui Salvio cu putin inainte de intrarea la vestiare. Mijlocasul argentinian in varsta de 20 de ani a marcat un gol de generic, cu calcaiul, si avea sa fie omul serii dupa ce a punctat si in primele minute din repriza secunda.

Eindhoven a reintrat in joc gratie golului inscris de Labyad, dar Saviola a simplificat returul din Olanda, marcand in al treilea minut de prelungiri, dupa un joc controlat clar de gazde. Antrenorul lusitanilor, Jorge Jesus, ramane totusi precaut pentru mansa secunda, cunoscand forta ofensiva a lui PSV, chiar daca ea nu a functionat la Lisabona. "Olandezii sunt redutabili in atac, dar acum am reusit sa-i anihilam tactic. Calificarea nu este inca transata”. a declarat Jorge
Optimist nevoie mare inainte de joc, cand estima ca elevii sai vor profita de apararea visatoare a Benficai, Fred Ruttenadmitea pe un ton scazut ca nu mai este mare lucru de facut joia viitoare. ”Benfica a jucat in primele 30 de minute intr-un tempo atat de ridicat, incat nu i-am putut face fata. Cred ca diferenta s-a facut pe flancuri, extremele lor au fost mult peste ale noastre. Sansele pentru noi sunt acum pur teoretice”, a remarcat antrenorul lui PSV.
Vezi golurile marcate:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu